top of page

redactie & productie

Bezig zijn met verhalen en mensen hiermee vermaken of inspireren, dat is voor mij het leukste wat er is. Daarom vind ik het werken als redacteur zo mooi en zingevend. Ben jij op zoek naar een gedreven en creatieve redacteur of heb je hulp nodig bij je productie? Neem dan vooral een kijkje op mijn portfolio of stuur me gelijk een berichtje via de knop hieronder!

omroep brabant

Ik werk als vaste freelancer op de online videoredactie. Het is erg leuk om mij in te zetten voor zo'n mooi bedrijf, waarbij ik in sneltreinvaart informatieve en leuke content produceer.

sinterklaas journaal

Als redacteur bij het Sinterklaasjournaal lag mijn focus voornamelijk op een online concept waarbij alle burgemeesters van Nederland een boodschap in hebben gesproken voor de kinderen uit hun gemeente. Erg leuk om samen met één collega deze burgemeesters te regisseren via teams en de montage hiervan te doen. Buiten dit project waren mijn taken zeer divers. Van productionele taken, tot plannen, researchen en het zelf na bewerken van dit concept in de edit suite.

tour de tietema

Voor het YouTube kanaal Tour de Tietema (150k abonnees) werkte ik als vaste freelancer. In de voorbereiding focuste ik mij voornamelijk op het schrijven van scripts en het ontwikkelen van concepten. Op draaidagen hield ik me bezig met regie en productie. En in de Na-bewerking maakte in voormontages.

vroege vogels

Vroege Vogels is een tv- en radioprogramma van BNNVARA over natuur & duurzaamheid. Ik heb voor hen op de web-redactie onder andere dit item gemaakt met presentatoren en biologen Kevin & Marvin. Naast video's, schreef ik nieuwsartikelen voor de website en social media content. 

bottom of page