top of page

presentatie & verslaggeven

Alles draait bij mij om positieve energie, diepgang en echtheid. Mijn stijl is vrij, persoonlijk en luchtig, maar aan de andere kant wil ik echt tot de kern komen en onderwerpen uitdiepen. Ik kan je natuurlijk wel vertellen over mijn stijl, maar het beste kun je even wat werk in mijn portfolio bekijken door op de afbeeldingen hieronder te klikken. Dan krijg je het beste beeld van mijn werk en of dit wellicht bij jullie zou passen. Wil je meteen in contact komen? Klink dan op de knop hieronder!

bospop 2023

Samen met Sociaal Kapitaal verzorgde ik de presentatie voor de socials van festival Bospop. We maakten verschillende reels en shorts voor alle online kanalen. 

proef oosterhout

Samen met Subtiel Media maakte ik een web-serie voor gemeente Oosterhout. Ik ging langs bij lokale ondernemers, bezocht lokale evenementen en interviewde bewoners. Voorafgaand aan draaidagen bedacht ik de thema's, contacteerde ik ondernemers en schreef ik het script. Subtiel media deed de camera en na-bewerking. 

dhl e-learning

Voor DHL presenteerde ik informatieve video's voor personeel. Voornamelijk voor personeel dat gaat werken als pakketbezorger. Een erg leuke opdracht en fijne samenwerking met VVCR Prodrive.

het onbekende

Dit is meer een prive dingetje, maar in 2023 deed ik als deelnemer mee aan het avontuur van mijn leven: het Onbekende. Dit avontuur begon al bij de aanmeldingsprocedure waarop als enige info stond: durf jij te kiezen voor het onbekende? Nou dat durf ik wel! 

camp lost

Breda University of Applied Sciences houdt ieder jaar een introductiekamp. Tijdens dit kamp nam ik met een team elke dag een video op. Ook presenteerde ik op het podium voor logistieke en entertainment doeleinde.

vlog - erfgoed brabant

De provincie Brabant en Erfgoed Brabant trekken tijdens de Landschapstriënnale 2021 langs vijf ruilverkavelingen. We willen dit vergeten landschapsontwerp opnieuw op de kaart zetten. Voor dit project verzorgde ik een dagelijkse reportage als starter voor een discussie over de toekomst van het Brabantse landschap.

mister x

Mister x is een programma van regionale omroep TV Ellef. In dit muziek studioprogramma heb ik in twee seizoenen veel vlieguren kunnen opdoen voor de  camera.

bottom of page