top of page

Rein Peeters

Rein Peeters
Creatieve presentator / filmmaker

Hoi ik ben Rein! Een 28 jarige presentator & filmmaker die jouw video of programma kan vullen met energie en diepgang. Met onbevangenheid, een brede interesse, enthousiasme en een kritische blik geef ik jouw video's leven. Ik ben een frisse, creatieve jonge presentator die eigen is en geen moeite heeft zich in te leven in een ander. 

In mijn jonge carrière heb ik al veel kansen gekregen om mijn talenten te ontwikkelen bij bedrijven als BNN-VARA, NTR, PODIUM BLOOS en SUBTIEL MEDIA. Ik ben een gedreven presentator die weet waar zijn krachten liggen en niet bang is voor nieuwe uitdagingen.  

Naast het werken als presentator werk ik ook als camjo. Het draait mij er om dat ik bezig mag zijn met het vertellen van een verhaal! Of dit nou grappig, geest verrijkend, informatief of fictief is, het maakt mij niet uit. Als ik maar betrokken mag zijn bij het produceren van een verhaal en ik mijn creatieve ei kwijt kan.

Samenwerkingen

DHL / youtube kanaal Tour de Tietema / Erfgoed Brabant / Breda University / Podium Bloos / Subtiel Media / Provincie Noord-Brabant/  het Sinterklaasjournaal / Vroege Vogels / NTR / BNNVARA / 39Graden festival / Camp Lost / Gemeente Oosterhout / De Cacaofabriek / Link jongeren theater

bottom of page