top of page

Rein Peeters

Foto Rein klein.jpg
Creatieve videomaker
/ reporter

Hoi ik ben Rein! Een 28 jarige videomaker & reporter die jouw video of programma kan vullen met energie en diepgang. Met onbevangenheid, een brede interesse, enthousiasme en een kritische blik geef ik jouw video's leven. Ik ben een frisse, creatieve jonge maker die eigen is en geen moeite heeft zich in te leven in een ander. 

In mijn jonge carrière heb ik al veel kansen gekregen om mijn talenten te ontwikkelen bij bedrijven als BNN-VARA, NTR, OMROEP BRABANT en SUBTIEL MEDIA. Ik ben een gedreven maker die weet waar zijn krachten liggen en niet bang is voor nieuwe uitdagingen.  

Naast het werken als filmmaker werk ik ook als verslaggever. Het draait mij er om dat ik bezig mag zijn met het vertellen van een verhaal! Of dit nou grappig, geest verrijkend, informatief of fictief is, het maakt mij niet uit. Als ik maar betrokken mag zijn bij het produceren van een verhaal en ik mijn creatieve ei kwijt kan.

Samenwerkingen

DHL / youtube kanaal Tour de Tietema / Erfgoed Brabant / Breda University / Podium Bloos / Subtiel Media / Provincie Noord-Brabant/  het Sinterklaasjournaal / Vroege Vogels / NTR / BNNVARA / 39Graden festival / Camp Lost / Gemeente Oosterhout / De Cacaofabriek / Link jongeren theater

bottom of page