top of page

redactie & productie

Ik heb een persoonlijke aanpak en stel eerst samen met jou vast wat jouw wensen zijn. Zo kan ik je goed adviseren en zorg ik ervoor dat het eindresultaat picobello aansluit bij jouw wensen. Ik film voornamelijk met mijn Sony FX3. Ook beschik ik over meerdere moderne Sony camera's, lampen, microfoons, zenders en lenzen. 

Een beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden, dus klik op de afbeeldingen hieronder om mijn portfolio video's te bekijken!

omroep brabant

Wat zou jij doen: gaan voor meer zekerheid of juist je hart volgen? In de vijfdelige serie ‘Kunnen we het maken?’ ga ik dit in levende lijve ondervinden. In deze aflevering een portret van getalenteerd illustrator Daan van Bommel.

sinterklaas journaal

Ter ere van het vijfjarig bestaan van de Carat Lucas Gasselprijs maakte ik in opdracht van museum de Cacaofabriek een documentaire over de vijf jonge kunstenaars die deze prijs hebben gewonnen.

tour de tietema

Wat zou jij doen: gaan voor meer zekerheid of juist je hart volgen? In de vijfdelige serie ‘Kunnen we het maken?’ ga ik dit in levende lijve ondervinden. In deze aflevering een portret van getalenteerd illustrator Daan van Bommel.

vroege vogels

Met humor en onverwachte elementen roept het werk van David net zoveel vragen op als dat het verbanden legt. David maakt unieke associatieve kunst. 

39 Graden festival

39Graden is een festival wat jonge talenten hun eerste podium bied. O.a. Tommie en Rowan die in 2020 Hollands Got Talent wonnen, hebben destijds de prijs die uitgereikt wordt op het festival gewonnen. 

vroege vogels - kevin & marvin

Vroege Vogels is een tv- en radioprogramma van BNNVARA over natuur & duurzaamheid. Ik heb voor hen op de web-redactie onder andere dit item gemaakt met presentatoren en biologen Kevin & Marvin.

caz egelie

portret

Caz is een getalenteerd multidisciplinair kunstenaar die verrassend en uniek werk maakt. Caz vertelt in dit portret over zijn werk, werkwijze en hem als persoon. Klik op de afbeelding van Caz om de video te bekijken. 

nina markus portret

Nina is een animatie en illustratie kunstenaar die voornamelijk werkt in zwart en wit. Haar animaties staan dicht bij de natuur en fascinerend om naar te kijken. Klik op de afbeelding van Nina om haar portret te bekijken.

living statues breda - 2023

Aftermovie van de editie van 2023.

bureaubedden.nl

Product video voor het bedrijf bureaubedden.nl, waarbij Nick een demonstratie geeft van hoe het bureaubed werkt. 

Link jongeren theater

Link jongeren theater festival is een initiatief voor jong theater talent in Noord-Brabant. Voor het festival krijgen  jonge spelers de kans om te werken met professionele theatermakers.

documentaire tv ellef beste kiekers ton en olaf

documentaire 'beste kiekers'

Wie zijn Olaf en Ton, en waarom zijn ze ooit begonnen met de regionale zender TV Ellef? Nina Smeijsters en Rein Peeters hebben een jaar bij TVEllef achter de schermen gewerkt. Daarna waren ze er van overtuigd dat alle verhalen met de wereld moesten worden gedeeld. Klik op afbeelding om de docu te kijken!

bottom of page